- ۰۱ اسفند ۱۴۰۳
- اقتصاد کلان , بازرگانی , بانک , برگزیده , بورس و بازار سرمایه , بیمه , خودرو , صنعت و معدن , فناوری اطلاعات و ارتباطات , مهمترین , نساجی , نفت و انرژی , ویژه , ویژه های خبری , پتروشیمی , کار و تعاون , گزارش , یادداشت
- کد خبر 121449
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

یکی از مشکلات اصلی ما بحث ناترازی گاز است که به عنوان یک مسئله ملی مطرح میشود. این مسئله تنها مختص پتروشیمی کرمانشاه نیست و در سالهای اخیر به دلیل عدم توسعه کافی میادین گازی، هم تأمین گاز برای مردم و هم صنایع با مشکلاتی مواجه شده است.
دکتر حیدرینژاد، مدیرعامل پتروشیمی کرمانشاه، در گفتگوی اختصاصی با اقتصادطلایی در ششمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در جزیره کیش، با اشاره به مشکلات تأمین گاز در کشور اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی ما بحث ناترازی گاز است که به عنوان یک مسئله ملی مطرح میشود. این مسئله تنها مختص پتروشیمی کرمانشاه نیست و در سالهای اخیر به دلیل عدم توسعه کافی میادین گازی، هم تأمین گاز برای مردم و هم صنایع با مشکلاتی مواجه شده است.
این مدیرعامل جوان و کاربلد با بیان اینکه همت و عزم ملی برای حل این مشکل شکل گرفته، تصریح کرد : امید آن می رود در یک بازه زمانی کوتاه، این ناترازی برطرف شود و تأمین گاز هم برای مردم و هم برای صنایع به خصوص صنایعی که خوراک آنها گاز طبیعی است، بهبود یابد.
دکتر حیدرینژاد به برنامههای پتروشیمی کرمانشاه برای تأمین گاز مورد نیاز اشاره کرده و اذعان کرد : سه گزینه برای حل این مشکل در دستور کار داریم. اولین گزینه، ایجاد خط انتقال گاز از پالایشگاه ایلام به کرمانشاه است تا در فصول سرد سال و زمان ناترازی از آن استفاده کنیم. گزینه دوم، ایجاد طرحهای مینی LNG برای استفاده از LNG به عنوان خوراک در زمان ناترازی است. گزینه سوم، بهرهبرداری از میادین گازی در غرب کشور به خصوص در استانهای کرمانشاه و ایلام است که با همکاری گروه نفت و گاز پارسیان، گروه سرمایهگذاری غدیر و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح دنبال میشود.
مدیرعامل پتروشیمی کرمانشاه با تأکید بر اینکه عدم تأمین خوراک گاز منجر به توقف تولید میشود ، خاطرنشان کرد : ما برنامه اصلی خود را بر روی حل این مسئله متمرکز کردهایم به طوری که روزانه ۲۰۰۰ تن اوره و ۱۲۰۰ تن آمونیاک تولید میکنیم و هر روزی که خوراک نداشته باشیم، تولید ما دچار آسیب میشود و این آسیب ممکن است به تامین امنیت غذایی و کود مورد نیاز کشاورزان داخلی و همچنین ارزآوری برای کشور در حوزه صادرات خدشه وارد نماید.
وی با اشاره به اینکه آماده همکاری و پذیرای پیشنهادات متخصصان هستیم تا با همدلی و همکاری، این چالش را برطرف کنیم ، تصریح کرد :از مسئولین استان کرمانشاه، نخبگان، دانشگاهیان و متخصصان درخواست کرد با ارائه طرحها و ایدههای خود، به حل این مشکل کمک کنند.
دکتر حیدرینژاد با تأکید بر تعلق خاطر به منطقه زاگرس و همچنین ایران زمین اظهار داشت: با استفاده از الگوی مدیریت جهادی، قصد داریم نشان دهیم که علیرغم تحریمهای ناجوانمردانه و ظالمانه، میتوان کارهای درست و مهندسی شده انجام داد و در سطح جهانی الگویی برای موفقیت بود.
مدیرعامل جوان و با انگیزه پتروشیمی کرمانشاه به ضرورت کاهش هزینههای سربار و بهینهسازی فرآیندها برای افزایش حاشیه سود اشاره و اذعان کرد: با تلاش برای کاهش هزینهها و بهکارگیری مدیریت جهادی، به زودی شاهد به بهرهبرداری رسیدن فاز دوم پتروشیمی کرمانشاه خواهیم بود که هدف سود قابلتوجه برای سهامداران خواهد بود.