true

نماینده مردم شرق استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در راستای توسعه سواحل مکران بزرگترین بندر تجاری کشور؛ در محدوده شهرستان جاسک ایجاد می شود، گفت: همچنین جذب حداکثری کالا؛ با ایجاد بندر چندمنظوره در میناب رقم خواهد خورد.
به گزارش اقتصادطلایی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادر و دریانوردی، حسین رییسی در بازدید از بنادر شرق استان هرمزگان اعم از تیاب، کلاهى، کرگان، سیریک و کوه مبارک که با حضور محمد راستاد؛ معاون وزیر راه و شهرسازی انجام شد با اشاره به اینکه بزرگترین بندر تجاری کشور در محدوده شهرستان جاسک، ایجاد می شود، اظهار کرد: در راستای توسعه سواحل مکران؛ بزرگترین بندر تجاری کشور در نزدیکی شهرستان جاسک و در منطقه کوه مبارک احداث خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه هدف از توسعه بنادر کشور؛ رونق تجارت، گردشگری دریایی، افزایش میزان صادرات غیرنفتی و اشتغال آفرینی و تامین معاش مردم منطقه است، بیان کرد: در ساحل میناب، ایجاد بندر چندمنظورهای از سوی سازمان بنادر و دریانوردی مدنظر قرار میگیرد تا بتوانیم به بهترین شکل از ظرفیت این منطقه نیز بهرهمند شویم.
نماینده مردم میناب، جاسک، رودان و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ارزشمند دریای عمان و اقیانوس هند به نحو مطلوب استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای کاهش اثر کردن تحریمها؛ استفاده از توان داخلی و توجه به اقتصاد دریامحور یکی از مهمترین بخش های اقتصادی برای کشورهایی است که از ظرفیت دریایی برخوردارند.
رییسی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما همچنان شاهد محرومیت های مردم مناطق ساحلی هستیم و باید به مسئله تامین معاش و اشتغال بومیان نوار ساحلی بیش از پیش توجه شود.
وی با بیان اینکه خط تجاری جاسک-عمان طی سال های گذشته حفظ شده و به فعالیت خود ادامه میدهد، تاکید کرد: باید توان رقابت برای بومیان منطقه در دستور کار قرار گیرد و در این راستا نوسازی شناورها و حتی تبدیل شناورهای سنتی به شناورهای جدید، مقوله بسیار مهمی است که باید به آن توجه کرد.
نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، همچنین با بیان اینکه ایجاد بندر چندمنظوره در میناب میتواند در جذب بار موثر باشد، عنوان کرد: چنین اتفاقی؛ صاحبان کالا را به سمت میناب سوق میدهد و به رونق این بندر کمک می کند.
رییسی افزود: علاوه بر این ایجاد مسیر دسترسی به بندر تیاب یک نیاز جدی و توسعه جاسک در حوزه نفتی و صنعتی نیازمند برنامهریزی جامع است.
وی با تاکید بر اهمیت توسعه پسکرانه بنادر، گفت: همچنین در مورد بندر سیریک باید به افزایش ظرفیت تجاری و توسعه گردشگری دریایی توجه کرد و بنادر مختلف کشور اعم از تیاب، میناب، جاسک و سیریک نیازمند دسترسی ایمن و ریلی برای فعالیت اقتصادی و تجاری هستند و باید در این زمینه گامهای موثر و جدی برداشت.
نماینده مردم میناب، جاسک، رودان و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جاسک علاوه بر اینکه میتواند محل تولید کالاهای صنعتی شود، اعلام کرد: همچنین با راهاندازی پالایشگاههای جدید و پایانه صادرات نفت، بندر جاسک محلی برای تولید محصولات پتروشیمی خواهد بود.
رییسی ادامه داد: احداث بندر تجاری در محدوده شهرستان جاسک، میتواند ترانزیت کالا و انتقال مسافر به کشورهای حاشیه خلیج فارس را بهبود بخشد و همچنین به دلیل نزدیکی با بندر سلطان قابوس عمان، مراودات دو کشور را تسهیل کرده و تاثیر بسزایی در بهبود وضعیت اقتصادی منطقه و کشور خواهد داشت.
true
true
https://eghtesadtalaei.ir/fa/?p=38280
true
true