true

نایب رییس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به اینکه توسعه صادرات غیرنفتی با رونق صنایع دریایی کشور رقم می خورد، گفت: صنعت دریایی؛ یکی از مهم ترین زیرساخت های توسعه صادرات و واردات از مسیر بنادر است.
به گزارش اقتصادطلایی سید مصطفی موسوی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، در مورد ضرورت توجه به صنایع دریایی و بهره مندی از توان داخلی بخش خصوصی در حوزه تولید، اظهار کرد: صنایع دریایی؛ یکی از زیرساخت های اصلی و مهم در زمینه صادرات و واردات است و با توجه به لزوم توسعه صادرات غیرنفتی کشور، بایستی جدی تر از قبل نسبت به این مسئله ورود کرد؛ در این زمینه شاهد نگاه مثبت سازمان بنادر و دریانوردی به توسعه صنایع دریایی با تکیه بر توان داخلی هستیم.
وی ادامه داد: در بنادر جنوبی کشور، شرکت های کشتی سازی در حال فعالیت هستند و باید در این زمینه شاهد فعالیت جدی تر بخش خصوصی باشیم تا بتوانیم صنایع دریایی کشور را بیش از پیش توسعه دهیم.
نایب رییس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه گردشگری دریایی یکی از مهم ترین بخش هایی است که می توان در آن شاهد فعالیت بخش خصوصی به صورت جدی بود، گفت: بخش خصوصی؛ علاقمند به فعالیت در حوزه گردشگری دریایی است و در صورت حمایت دولت و ارائه تسهیلات می توان گام های بلندی در توسعه گردشگری دریایی با استفاده از توان داخلی بخش خصوصی برداشت.
موسوی با اشاره به اینکه سواحل مکران از ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه گردشگری دریایی برخوردار است، افزود: علاوه بر این، فعالیت در زمینه شناورهایی که شرایط نگهداری کالاهای سردخانه ای را داشته باشند از دیگر مواردی است که بخش خصوصی می تواند فعالیت موثری در آن داشته باشد، چرا که درحال حاضر ظرفیت ها در این بخش به میزان مناسب نرسیده است و با فعالیت بخش خصوصی در حوزه صادرات منطقه ای، می توان به نحو مطلوب تری عمل کرد.
وی با تأکید بر اینکه جذب سرمایه بخش خصوصی در حوزه صنایع دریایی می تواند کمک شایانی به توسعه فعالیت ها در این حوزه داشته باشد، اظهار کرد: در حوزه صنایع دریایی می توان زمینه ساز فعالیت در ساخت شناورهای سه تا ۶۰ هزار تنی بود و علاوه بر این حوزه خدمات، تعمیر و نگهداری یکی دیگر از بخش هایی است که پتانسیل بالایی برای فعالیت بخش خصوصی دارد.
موسوی با بیان اینکه رونق فعالیت صنایع کوچک و بزرگ در حوزه صنایع دریایی، اشتغال آفرینی بالایی برای کشور به دنبال دارد، گفت: در این حوزه بش از گذشته به حمایت و پشتیبانی از سوی دولت نیاز داریم.
نایب رییس کمیسیون صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه توان سازندگان داخلی در حوزه صنایع دریایی بالا است، گفت: ایجاد جذابیت برای بخش خصوصی از جمله ارائه تسهیلات، کاهش بروکراسی اداری، لحاظ تنفس در زمینه بازپرداخت ها و تسهیل ضمانت نامه های لازم مسائل مهمی است که باید از سوی دولت و حاکمیت در راستای فعالیت هرچه بیشتر و بهتر بخش خصوصی در زمینه صنایع دریایی مدنظر قرار گیرد، چراکه بخش خصوصی علاقمند به فعالیت در این حوزه است و مشارکت دو طرفه دولت و بخش خصوصی می تواند در نهایت به رونق صنایع دریایی و توسعه صادرات غیرنفتی کشور منجر شود.
true
true
https://eghtesadtalaei.ir/fa/?p=37888
true
true