- ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
- برگزیده , فناوری اطلاعات و ارتباطات , ویژه , ویژه های خبری
- کد خبر 13121
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
true

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هزینه سالانه چاپ دفترچه در کشور ۴۰۰ میلیارد تومان است و با راه اندازی پایگاه اطلاعات برخط بیمه شدگان کشور میتوان از این هزینه صرفه جویی کرد.
به گزارش اقتصادطلایی به نقل از آی هینا، محمد جواد آذری جهرمی در مراسم بهره برداری از پایگاه اطلاعات برخط بیمه شدگان کشور افزود: پایگاه داده بیمه شدگان در وهله اول به یک اسم نیاز دارد تا با این عنوان خطاب شده و جا بیفتد. این پایگاه بیست و پنجمین پایگاه مهم هویتی کشوراست. در زمینه هویت اشخاص، ثبت احوال را داریم و همه با کد ملی شناخته میشوند. در مخابرات، پایگاه اطلاعات هویتی وجود دارد که بدانیم هویت مالک سیم کارت چه کسی است. در حوزه ثبت اسناد و املاک نیز دارای شناسه خاص هستیم. پایگاه بیمه شدگان نیز هویت ایرانیان را در حوزه بیمه تجمیع میکند و بسیار مهم است و بیست و پنجمین پایگاه دولت الکترونیک خواهد بود.
وی ادامه داد: اولین خاصیت این پایگاه برای مردم این است که از شر دفترچه کاغذی راحت میشوند. دفترچه دو نوع است. یعنی یا مردم برای دریافت آن به شرکتهای بیمهای پول میدهند یا اینکه شرکتهای بیمهای این دفترچه را رایگان به مردم میدهند.
آذری جهرمی گفت: راه اندازی این پایگاه باعث حذف ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار همپوشانی بیمهای شده است و این موضوع هم باعث صرفه جویی بزرگی در منابع کشور میشود. با این صرفه جوییها میتوانیم ۲۰ ماهواره ظفر دیگر بسازیم. این پایگاه داده باعث انجام کنترلهایی میشود که از اقدامات درمانی تکراری و آزمایشهای غیرضروری جلوگیری میکند. ثمره این کار، مدیریت بهتر و صرفه جویی هزینهها خوهد بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده پزشکان این است که وقتی خدماتی را از طریق بیمه ارائه میدهند، پول خود را با تاخیر دریافت میکنند. در نظام الکترونیکی، اگر پزشکی در مسیر الکترونیکی تامین اجتماعی کار کند، ۶۰ درصد پول نسخه را نقد به پزشک پرداخت میکنند. در پایگاه بیمه سلامت ایران نیز اعلام شده که اگر پزشک ازاین سامانه استفاده کند، صد درصد هزینه تا پایان ماه پرداخت میشود.
وی افزود: درنتیجه این پایگاه اطلاعات برخط برای همه منفعت دارد و ما را یک گام مهم به سمت توسعه سلامت الکترونیک سوق میدهد. البته اشکال کوچکی در حال حاضر وجود دارد و آن این است که ضریب نفوذ فعلی این پایگاه کمتر از ۱۰ درصد است واین میزان باید افزایش پیدا کند. زیرا قانونی وجود ندارد که بخش خصوصی مجبورشود از این پایگاه استفاده کند. دراین زمینه دو راه حل وجود دارد. یکی نظام انگیزشی و دیگری اجباری است.
آذری جهرمی بیان کرد: نمره مثبتی به وزارت بهداشت در زمینه سلامت الکترونیک میدهم وازهمه افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند متشکرم.
true
true
https://eghtesadtalaei.ir/fa/?p=13121
true
true