×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۲ دی - ۱۴۰۳  
true
true
معرفی ۱۴ اقدام راهبردی بانک صادرات ایران در سیاست‌های اعتباری

بانک صادرات ایران در ادامه اقدامات راهبردی خود برای تسهیل و تسریع در ارائه انواع خدمات بانکی خرد به مردم، حمایت‌های مالی بنگاه‌ها، واحدهای اقتصادی و تولیدی و زیرساخت‌های صنعتی کشور، اقدامات خود در سال‌های اخیر را در ۱۴ بخش در معاونت اعتباری و تأمین مالی سرعت داده است.
به گزارش اقتصادطلایی به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، روند اقدامات این بانک در دو سال اخیر و در طول دولت سیزدهم با تمهیدات بهینه سرعت بیشتری به خود گرفت و با انجام اقدامات متنوع و جامع همچون طرح تأمین مالی زنجیره تولید با هدف انعقاد توافق‌نامه پلتفرم زنجیره تأمین، فراهم شدن امکان رؤیت اطلاعات قراردادهای تسهیلاتی برای مشتریان و ضامنین به تفکیک ضامنین، وثایق و جزئیات قرارداد و وضعیت اقساط، سامانه توثیق دارایی‌ها(ست) و تدوین دستورالعمل ویژه نهضت ملی مسکن همراه بوده است.
این بانک همچنین با تضمین انتشار اوراق صکوک در بورس اوراق بهادار، تسهیل‌گری پرداخت وام‌قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه، ایجاد سامانه جامع اعتباری، تقویت قرارداد همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین بررسی پرونده‌های درخواست انواع تسهیلات و تعهدات در بخش‌های مختلف اقتصادی، روند خدمت‌رسانی و حمایت مالی و بانکی از واحدهای اقتصادی و تولیدی را سرعت داده است.
علاوه بر این، تسهیل‌گری پرداخت تسهیلات خرد در شبکه بانک، حمایت از تکالیف ارائه شده از سوی دولت محترم از جمله اعطای تسهیلات در قالب طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها، اعطای تسهیلات حمایتی به صنایع داروئی کشور، بهره‌برداری از ۱۶ طرح در سال ۱۴۰۲ و بررسی و تصویب طرح‌های تأمین مالی بلند مدت از دیگر اقدامات راهبردی این بانک در طول مدت یاد شده بوده است.
تقویت زنجیره تامین B2C و B2B، ایجاد برات الکترونیک با تعهد بانک سپامی و غیر سپامی، استفاده بیشتر از ظرفیت اوراق مولد گام و سفته الکترونیک، رونمایی سامانه توثیق الکترونیک دارایی‌ها (ست) در همین راستا بودده است.
بانک صادرات ایران در همین چارچوب برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی از طریق انتشار اوراق صکوک در بازار سرمایه، سبد محصولات اعتباری خود را برای تکمیل سوپرمارکت مالی متنوع‌تر کرده به نحوی که با توجه به سهمیه ۱۱۰ هزار میلیارد ریالی این بانک، حمایت از بنگاه‌های تولیدی را در اولویت قرار داده است.
اتصال سامانه پورتال اعتباری مشتریان حقوقیCRS به سامانه جامع اعتباری، پیاده‌سازی قابلیت کنترل و محاسبه معدل موجودی در حساب این سامانه و اتصال سامانه جامع اعتباری به سامانه پرداخت تسهیلات سپهر از جمله اقدامات انجام شده در قالب ارتقای سامانه جامع اعتباری بانک صادرات ایران در مدت یاد شده بوده است.
پرداخت ۲۴۷۶ میلیارد ریال تسهیلات و صدور ۳۰۸۵ میلیارد ریال ضمانت‌نامه برای شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲ از جمله حمایت‌های بانک از شرکت‌های دانش‌بنیان بوده که همچنان در دستور کار است.
بانک صادرات ایران از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون پرونده‌های تسهیلاتی و تعهداتی به ارزش بالغ بر ۲ میلیون میلیارد ریال را در دستور کار داشته و علاوه بر پرداخت ۲۰ هزار و ۸۲۶ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها، بیش از ۷۵ هزار و ۲۵۳ میلیارد ریال به صنایع دارویی کشور تسهیلات پرداخت کرده است.
بخش اعتباری بانک صادرات ایران همچنین در سال ۱۴۰۲ از ۱۶ طرح در مراسم ویژه با حضور مقامات ارشد دولت بهره‌برداری کرده است که مجتمع صنعتی نورد گالوانیزه دشتستان راد، طرح توسعه کویر تایر یزد، نگین مشهد فتاح و فاز یک گازی نیروگاه افق توسعه انرژی خلیج فارس، پارسیان ریل شرق، آکام فلز سوله، شیمی پلاست شمال، پریما پلاستیک پارس، پردیس علم و فناوری یزد، ترام چاپ سپاهان، پل فیلم، آرتا پلاست، سیم لاکی اشراق، نوید مرغ گیلان، دریا ققنوس تنگستان و آرمان گستر کنارک با تامین مالی بیش از ۴۲ هزار میلیارد ریالی و ۱۹۹ میلیون یورویی مورد حمایت و بهره‌برداری قرار گرفته‌اند.
بانک صادرات ایران همچنین در سال‌های اخیر در ارتقای سیاست‌های کلان اعتباری خود بررسی و تصویب طرح‌های مردمی‌سازی اقتصاد از طریق انتشار گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری خاص را مورد توجه قرار داد. همچنین تامین مالی طرح‌های متعدد در زمینه توسعه و تکمیل زنجیره صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، توسعه بنادر و دریانوردی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت نیرو و سایر وزارت‌خانه را مد نظر قرار داده و در این میان از بررسی و تأمین مالی پروژه‌های متعدد در بخش‌های بهداشت و درمان، احداث نیروگاه، خرید هواپیما و سایر طرح‌ها و پروژه کلان کشور غافل نبوده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

true