- ۳۰ تیر ۱۴۰۲
- اقتصاد کلان , بازرگانی , بانک , برگزیده , بورس و بازار سرمایه , بیمه , خودرو , صنعت و معدن , عکس , فناوری اطلاعات و ارتباطات , مهمترین , نساجی , نفت و انرژی , ویژه , ویژه های خبری , پتروشیمی , کار و تعاون , گزارش , یادداشت
- کد خبر 110674
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
true

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر مورخ 1402/04/28 درمحل تهران،خيابان خالداسلامبولي(وزراءسابق)،پلاک 84-سالن اجتماعات شرکت تايدواترخاورميانه برگزار گردید.
در این مجمع که با حضور بیش از 70 درصد سهامداران حقیقی و حقوقی ، اعضاء هیات مدیره، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید، ریاست مجمع برعهده آقای رحمت اله صادقيان بود، که جنابان سهراب قليزاده و داود آبداري تفتي در مقام نظار اول و دوم و آقای مصطفي بيگلرخاني به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند.
درادامه با قرائت گزارش هیات مدیره به مجمع مربوط به اهم فعالیتهای صورت پذیرفته در طی سال مالی منتهی به ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۹ و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن تصویب صورتهای مالی و تنفیذ معاملات مشمول ماده ۱۲۹ و با تقسیم سود 400 ریالی به ازای هر سهم به کار خود پایان دادند.
به گزارش اقتصادطلایی،مهندس آی هان رهبرسعادت ،مدیرعامل شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر درجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه با بیان اینکه در سال مالی 1401سود (زیان) خالص ۲۶۳,۷۵۱ میلیون ریال و سود (زیان) انباشته ابتدای دوره ۵۵۱,۵۶۰ بود،تصریح کرد :سود (زیان) انباشته ابتدای دوره تعدیلشده و ۵۵۱,۵۶۰ میلیون ریال و سود سهام مصوب (مجمع سال قبل)(۳۰۱,۵۰۰) است .
وی با بیان اینکه سود انباشته ابتدای دوره تخصیص نیافته ۲۵۰,۰۶۰ میلیون ریال و سود قابل تخصیص ۵۱۳,۸۱۱ میلیون ریال است ،خاطرنشان کرد:سود (زیان) انباشته پايان دوره۵۱۳,۸۱۱ میلیون ریال است .
در این جلسه همچنین روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی برای درج آگهی های شرکت انتخاب گردید و موسسه آزموده کاران بهعنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و رهيافت و همکاران بهعنوان بازرس علیالبدل انتخاب گردید.
گفتنی است درپایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر به ازای هر سهم 400ریال سود تقسیمی تصویب شد و سهامداران با رضایت مجمع را ترک کردند.
رهبر سعادت با اشاره به اینکه شرکتهای خدمات دریایی و کشتیرانی در ایران، بهعنوان شرکتهایی سودرسان به منافع ملی مطرح هستند و مجموعه فعالیتهای آنها نقشی مهم و اساسی در جامعه دریایی ایفا میکند،اذعان کرد : کمک به شرکتهای دیگر در زمینه تامین نیاز شناورها، برنامهریزی برای تعمیرات دورهای شناورها، ایجاد سازوکار مناسب برای چرخش کار بنادر در دوره تحریم، برنامه ریزی به منظور خرید شناورهای کابلگذاری، تهیه تجهیزات اجرا و تعمیر خطوط لوله و…، دیگر مواردی هستند وی بهعنوان برنامههای آتی شرکت به آنها اشاره کرده است.
وی با بیان اینکه شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر همانند بسیاری از شرکتهای دریایی، نیز با چالشهای متعددی در حوزه کسب و کار خود روبهرو است و شرایط اقتصادی و فشار تحریمها نیز بر تعداد چالشها به میزان معناداری افزوده است،خاطرنشان کرد :در زمینه مطالبات مالی، پرداختهای نامنظم کارفرمایان، مشکلات عدیدهای را پیش روی شرکت قرار میدهد. همچنین تداوم تحریمهای اقتصادی نیز انتقال وجه بینالمللی را بسیار دشوار کرده که همین امر تاثیرات منفی شدیدی در حوزه تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز شرکت پدید آورده است. بدیهی است که یکی از اصلیترین عوامل بهبود فضای کسب و کار، رفع تحریمهای اقتصادی به حساب میآید و در صورت وقوع این امر و کاهش فشارهای اقتصادی بر کارفرمایان، مشکلات مربوط به مطالبات از این شرکتها نیز میتواند تا حدی مرتفع گردد.
مدیرعامل شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر با اشاره به اینکه خط دریا بندر با بیش از دو دهه سابقه در ارائه خدمات دریایی به عنوان یکی شرکت های شناخته شده و پیشرو ایرانی در حوزه خدمات دریایی به ویژه در بخش لایروبی، جستجو و نجات دریایی و راهبری شناورها به حساب می آید،تصریح کرد: با توجه به بیش از دو دهه فعالیت شرکت خط دریا بندر، اجرای موفقیت آمیز پروژه های بسیاری در کارنامه شرکت به چشم می خورد.
از جمله پروژه های انجام شده و یا در جریان اجرا به موارد زیر می توان اشاره کرد:
– لایروبی احداثی بنادر انزلی و آستارا از سال 1396 تا 1398 با حجم 1،250،000 مترمکعب
– لایروبی نگهداری بنادر شمالی شامل بنادر انزلی، آستارا، نوشهر، فریدونکنار، نکاء و امیرآباد از سال 1395 تا 1400 با حجم برآوردی 3,857,260 مترمکعب،
– لایروبی بندر فریدونکنار از سال 1395 تا 1396 با حجم 100،000 مترمکعب.
– تامین شناورهای خدماتی مورد نیاز شرکت نفت فلات قاره و شرکت پایانههای نفتی ایران از جمله یدککش خدماتیOSV و یدک کش ASD در ادوار مختلف
– راهبری، تعمیر و نگهداری شناورهای جستجو و نجات در استان خوزستان از سال 1394 تا 1399
– راهبری، تعمیر و نگهداری شناورهای جستجو و نجات در استان هرمزگان از سال 1391 تا 1394
– راهبری، تعمیر و نگهداری شناورهای جستجو و نجات در استان گیلان از سال 1394 تا 1396 و همچنین از ابتدای اسفند 1399 تا ابتدای اسفند 1401
– راهبری، تعمیر و نگهداری شناورهای جستجو و نجات در بندر امیرآباد از سال 1396 تا 1400
– خارج سازی مغروقه پرتوان از اسکله حقانی بندرعباس در سال 1390
– نصب سازه F4 در حوزه نفتی رشادت درسال 1391
معرفی شرکت
شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر (سهامی عام) به شناسه ملی ۱۰۱۰۲۱۳۵۹۷۹ در تاریخ ۱۳۷۹/۰۹/۲۰ به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شد و طی شماره ۱۷۱۱۳۳ مورخ ۱۳۷۹/۱۱/۳۰ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید و متعاقباً از سال ۱۳۸۰ شروع به فعالیت نموده است. شرکت در تاریخ ۱۳۹۱/۰۲/۲۰ به موجب صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۸۵/۰۲/۳۰ به شرکت سهامی عام تبدیل و در تاریخ ۱۳۹۱/۰۲/۲۰ در بخش حملو نقل، انبارداری و ارتباطات و طبقه زیر گروه حملونقل دریایی با نماد « حبندر » در بازار پایه فرابورس ایران پذیرفته شده است. در حال حاضر، شرکت خط دریا بندر جزو شرکتهای فرعی تایدواتر خاورمیانه (سهامی عام) است.
تاریخچه و سوابق
شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر در سال 1379 به صورت شرکت سهامی خاص از سوی شرکت تایدواتر خاورمیانه تأسیس شد و از تاریخ 1380 شروع به فعالیت نمود و با خرید سه فروند یدککش و دو فروند بارج 2000 تنی، ارائه خدمات در حوزه حمل و نقل دریایی را آغاز کرد. با اضافه شدن دو فروند یدک کش از نوع ASD به ناوگان دریایی خط دریا بندر، انجام پروژه های خدماترسانی به سکوهای نفتی در فهرست خدمات شرکت جای گرفت. در ادامه به منظور تنوع بخشی به فعالیتها، ورود به حوزه لایروبی در دستور کار قرار گرفت و با اجرای پروژه راهبری لایروب هاپرساکشن یاسین در بندر انزلی خط دریابندر به صورت رسمی پا به این حوزه گذاشت و پس از انجام پروژه لایروبی نکا، به صورت مستقل به پروژه لایروبی حوضچه بندر زرآباد ورود پیدا کرد و در گذر زمان این بخش به یکی از حوزه های اصلی ارائه خدمات شرکت تبدیل شد. همچنین دریا بندر با تربیت کادری مجرب در حوزه سالویج و فراهم سازی امکانات وسیع از جمله کرین بارج ، اتاق فشار پیشرفته غواصی، تجهیزات غواصی تغذیه از سطح و اسکوبا و سایر ملزومات عملیاتی، قدم به این حوزه گذاشت و به اجرای پروژه های بزرگی از جمله خارجسازی مغروقه پرتوان در بندرعباس و نصب سازه در حوزه نفتی رشادت پرداخت. در عین حال خط دریا بندر از ابتدای دهه 90 شمسی با ورود به پروژه های جستجو و نجات در بنادر شمالی و جنوبی کشور به شرکتی شناخته شده در این حوزه تبدیل شد. شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر در سال 1391 به شرکت سهامی عام تبدیل و همین سال در بخش حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات با نماد « حبندر » در بازار پایه فرابورس ايران پذيرفته شد.

edf


مدیرمسئول اقتصادطلایی ،ضمن تشکر از تیم مدیریتی شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر بویژه از آقای فرزدقی ، مدیر امور مالی حبندر وسرکار خانم فاطمه بذرافشان رییس امور سهامداران بجهت استقبال بی نظیر از اصحاب رسانه قدردان توجهشان است.
true
true
https://eghtesadtalaei.ir/fa/?p=110674
true
true