true
مدیرعامل بیمه ایران، در ادامه اقدامات پیشگیرانه و گسترده این شرکت برای مبارزه با شیوع بیماری کرونا که از زمان آغاز بحران اجرایی شده است، دستور العمل جدیدی با تاکید بر ضرورت افزایش سرعت عمل در اجرای محورهای یازده گانه آن صادر و ابلاغ کرد.
به گزارش اقتصادطلایی به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، دکتر رضایی مدیرعامل بیمه ایران، در بخشنامه ای، ضمن آرزوی سلامتی برای همه مردم ایران و همکاران، بر ضرورت صیانت از همکاران عزیز به ویژه در بخشهای خسارت تاکید و با اشاره به پیشنهادهای ارائه شده در خصوص راهکارهای عملی مقابله با بیماری کرونا، بر اهمیت و ضرورت راهبری و هدایت و انطباق امور با استانداردها و ادامه تدابیر لازم در زمینه مواجهه با بحران ناشی از شیوع بیماری کرونا تاکید کرده و ثبت و ضبط اقدامات و رویه سازی و مستندسازی قابل استفاده برای کلیه واحدها و افزایش سرعت عمل های لازم را ضروری خوانده است.
محورهای بخشنامه مدیرعامل بیمه ایران به شرح زیر است:
پیگیری و اجرای محورهای پنجگانه نشست مشترک کارگروه پدافند غیرعامل صنعت بیمه.
اتخاذ تصمیم عاجل برای واحدهای خسارت به ویژه پایانه های خسارت در کلیه رشته ها و نظارت بر ضدعفونی روزانه.
نظارت بر استفاده همکاران ذیربط از وسایل ایمنی و تهیه و ارائه لوازم به میزان نیاز.
کاهش حضور همکاران به تشخیص مدیران ذیربط.
کاهش مراسلات فیزیکی و ممنوعیت ارسال کارت تبریک و مکاتبات غیرضروری.
مکاتبه و هماهنگی با ذینفعان و طرف قراردادها برای توقف ارسال فیزیکی مدارک و استفاده از سامانههای الکترونیکی.
پیشبینی مکان ایزوله برای نگهداری مدارک خاصی که اخذ آن اجتناب ناپذیر است و طی دوره زمانی مناسب قبل از رسیدگی های لازم با تدابیر بهداشتی منطبق با پروتکل های تأیید شده.
پیشبینی امکانات و آموزشهای فوری لازم برای کشیک های نوروزی با هدف صیانت از سلامتی همکاران.
از آنجا که بخش اصلی سرایت ویروس از طریق تماس دست با سطوح و اوراق می باشد برای پایانه های خسارت کلیه افراد مراجعه کننده قبل از ورود ملزم به ضدعفونی نمودن دستها با محلول های پاککننده باشند.
پزشکان محترم شرکت طی برنامه مدونی از پایانه های خسارت و واحدهای مرکزی بازدید و به اقتضای مورد دستورات و توصیه های خاص را در محل ابلاغ نمایند.
همچنین نظر به اهمیت وافر موضوع، تمهیداتی اندیشیده شود تا به شیوه ویژه برای کمک به کاهش مراجعات به واحدها از ظرفیت سامانه SRM در ایام یک ماه پیش رو با همکاری بخشهای فنی نیز استفاده شود و تلاش شود به جز موارد اضطراری، مراجعه ای به واحدها صورت نپذیرد.
پروتکل و دستورالعمل ویژهای برای شبکه گسترده فروش تهیه و ابلاغ شود و حتی المقدور از همه نمایندگان درخواست شود به عنوان نماد بیمه ایران در اجرای روشهای پیشگیرانه الگو باشند، در این خصوص با انجمن های صنفی و کانون ها مکاتبه شود.
true
true
https://eghtesadtalaei.ir/fa/?p=15459
true
true