- ۱۸ دی ۱۴۰۳
- صنعت و معدن
- کد خبر 120655
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
true
طرح فولادسازی شادگان با سرمایهگذاری ۲۵۳ میلیون یورویی و حمایت فولاد خوزستان، تا پایان بهمنماه وارد مدار تولید خواهد شد و به تولید ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن بیلت نهایی میپردازد. این پروژه همچنین با ایجاد ۷۰۰ شغل مستقیم و ۴۲۰۰ شغل غیرمستقیم، به تقویت تولید ملی و کاهش وابستگی به واردات کمک میکند.
به گزارش اقتصادطلایی ، در حاشیه ششمین جشنواره ملی فولاد ایران، مهندس کهزاد، مدیرعامل شرکت فولاد شادگان، از پیشرفت قابل توجه طرح فولادسازی این شرکت خبر داد. وی اعلام کرد که پس از سالها کندی در اجرای پروژه به دلیل مشکلات اقتصادی، با حمایت فولاد خوزستان و شرکت ملی فولاد از سال ۱۴۰۱، روند پروژه سرعت گرفته و تا پایان بهمنماه وارد مدار تولید خواهد شد. این واحد با ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن بیلت نهایی، در سایزهای مختلف به تولید خواهد رسید.
مهندس کهزاد، مدیرعامل فولاد شادگان، در ادامه از جزئیات پیشرفت پروژه فولادسازی این شرکت گفت. وی اشاره کرد که در این طرح بیش از ۲۷ هزار تن استراکچر فلزی، ۲۵۰ دایر اینچ قطر لولهها و ۷۰۰ کیلومتر کابلکشی به کار رفته است. همچنین عملیات بتنریزی به ۷۵ هزار متر مکعب رسید. وی به اشتغالزایی این پروژه نیز اشاره کرد و پیشبینی کرد که با بهرهبرداری از آن، ۷۰۰ شغل مستقیم و حدود ۴۲۰۰ شغل غیرمستقیم ایجاد خواهد شد.
کهزاد، مدیرعامل فولاد شادگان، در مورد ناترازی انرژی در صنعت فولاد هشدار داد و گفت که در نیمه اول سال جاری به دلیل محدودیت برق، ۸۰ هزار تن از تولید از دست رفت و در نیمه دوم سال نیز تولید به دلیل مشکلات گاز با کاهش چشمگیری مواجه شد. وی این بحران را تهدیدی جدی برای صنعت فولاد دانست و خواستار اقدام فوری دولت برای حل مشکل تأمین انرژی، بهویژه برق و گاز شد.
مهندس کهزاد، مدیرعامل فولاد شادگان، از سرمایهگذاری ۲۵۳ میلیون یورویی در پروژه فولادسازی شادگان خبر داد که ۱۰۱ میلیون یورو آن به تجهیزات داخلی و ۱۵۲ میلیون یورو به فناوریهای خارجی اختصاص یافته است. وی تأکید کرد که تمامی مراحل اجرایی پروژه با نیروی متخصص داخلی انجام شده و تنها در بخش نظارت از کارشناسان خارجی استفاده شده است. کهزاد بومیسازی تجهیزات مهم زنجیره فولاد را گامی مؤثر در تقویت تولید ملی و کاهش وابستگی به منابع خارجی دانست.
مدیرعامل فولاد شادگان، به چالشهای موجود در بازگشت سرمایه اشاره کرده و گفت: بازگشت سرمایه به تولید بستگی دارد و با مشکلات انرژی که داریم، دستیابی به آن در زمان معقول دشوار است. وی همچنین بازار هدف اصلی فولاد شادگان را کشورهای حوزه خلیج فارس، منطقه آفریقا و کشورهای منا دانست که به دلیل نیاز بالا به محصولات فولادی، فرصتهای خوبی برای صادرات ایجاد میکنند.
true
true
https://eghtesadtalaei.ir/fa/?p=120655
true
true